Étterem

Elhelyezkedés
Az Öreg Malom Étterem Bogács idegenforgalmi középpontjában a Bogácsi Gyógyfürdőtől 80 méterre található.

Története
Az étteremnek 1998-óta a hajdani bogácsi gőzmalom épülete ad otthont, melynek jellegzetes ismertetője a 30 méter magas gólyafészkes gőzmalomkémény. Ha keres minket, ez jó iránymutató, mely az egész faluból hozzánk vezeti Önt. A közelről s távolról ide jártak az emberek, hogy gabonájukat megőröljék, találkozzanak, beszélgessenek egymással, tehát nélkülözhetetlen és kellemes közösségi találkozó hely volt hajdan is, mely funkcióját ma is híven tartja. A felújítás a hagyománytisztelet jegyében az eredeti állapot visszaállítására törekedve történt, meghagyva az épület korhű építészeti jellegét a fa gerendázatot, belső oszlopokat. A használati tárgyak között pedig bizton talál olyat melyet még nem látott vagy nem próbált ki.

Étterem
Korhűen berendezett éttermünkben 60 főt tudunk fogadni. Árkádos teraszunkon 100 férőhelyünk van, amelyek együtt egyaránt alkalmasak családi, baráti, üzleti és céges rendezvények, bemutatók és esküvők lebonyolítására. Zárt, ingyenes parkolónkban biztonságban tudhatja autóját. Étlapunkról megkóstolhatja a hazai és nemzetközi konyha ízeit de reform jellegű ételekkel is csillapíthatja éhét és kitűnő borok, pálinkák közül választhat. Az egyik kedvenc a Mustárban pácolt szűzérmék, csípős paprikával, jó sok fokhagymával, vöröshagymával serpenyőben sütve,házi tejfölös lángoson tálalva, jól csúszik mellé gyöngyöző csapolt Gösser sörünk. Gyermekek külön menüből választhatnak és gyerekszéket biztosítunk számukra. Kerekes székkel érkező vendégeink akadálymentesen juthatnak el kedvenc asztalukhoz.
Szépkártyát,étkezési utalványt elfogadunk.

A képre kattintva nézzen körül éttermünkben a 3D-s kép segítségével

Reméljük elnyeri tetszését a honlapunkon olvasott és látott tájékoztatás és ha Bogácson jár vendégeink között üdvözölhetjük az Öreg Malom éttermünkben, és apartmanházunkban egész családjával, vagy barátaival.

Nyitva tartás: 11:30-22:00